Kathy Fucking Farias (kathyweezly) wrote in rupertg_se,
Kathy Fucking Farias
kathyweezly
rupertg_se

 • Mood:
 • Music:

Ruppy på radion!

Nåja, inte här i Sverige (Kan inte SR köpa in det här??)

I Tisdagen den 25:e November 2003 spelade Emma Kennedy  in Molesworth för the Baggy Trousers serien på BBC radio 4. Rupert var också med i programmet. När  RupertGrint.net (Sajtens Allah) frågade Emma om de kunde kopiera hennes blog inlägg till deras site svarade hon: Självklart  kan ni publicera blog inlägger. Jag har också lagt upp några bilder från dagen. Vi älskade Rupert och var lite spända att jobba med honom. Jag spenderade hela dan genom att försöka krama honom!'

Källa: Emma's Weblog

Tisdag 25:e November 2003


Idag spelade jag in Molesworth för Baggy Trousers serien på radio 4.

Jag spelade Fotherington Thomas. Om ni inte känner till books han är så där- "Hallååå moln, hallåå himmelen" och liknande. Rupert Grint som spelar Ron Weasley i Harry Potter filmerna spelade Molesworth och jag tycker det är rättvist att säga att allihopa inblandade(inklusive mig själv) var hur överlyckliga att han kom. Även att Rupert var, i all respekt, bara en blyg 15 åring (Ehem...Numera 16-åring!),lyckades han att göra mer erfarna skådisar att bli knäsvaga. Någon som är och förblir anonym( men han är med i massa saker och har gjort en film med min hjältinna Emma Thompson) var helt nervig.

"Tror du att Rupert vill  ge mig hans autograf?" sa han, nära mig för att viska till mig.

"Självklart kommer han göra det," sa jag. "Han är underbar."

"Och kan du ta en bilf på honom med mig?" sa skådespelaren, storögd och hoppfullt.

"Om Rupert's farsa säger det är OK," sa jag, kommer ihåg trots att unge Grint är en stor stjärna, han är fortfarande liten.

När Rupert anlände jublade vi allihopa  fö att vi kunde inte hålla våra maskar och gjorde det där med att glo på honom och fnittra och vi visste inte vad vi skulle göra härnäst. Rupert log tillbaka och stoppade ner hans händer i fickorna och tittade ner på golvet.

Blyga tonåringar gör att jag blir knasig och hela dan jag fick tvångstankar som vill at jag ska famna om honom minut för minut. Jag lyckade med en liiten omfamning men stackars Rupert såg skrämd ut. Och vem kan skylla på honom?

Vid slutet av dagen, Autografer  var signerade och bilder var tagna - Ni kommer att se dom när dom har lämnat tillbaka min kamera.


Vi allihopa skakade hand med Rupert och när han kom till mig, Jag var på vippen att kyssa honom men lät bli i sista sekunden. Min hjärna blev huller om buller och fick hör orden "Det var roligt att träffa dig Ron," hoppa ur min mun.

Han tittade på mig.

"Jag är Rupert," sa den förvirrade Mr Grint.

"Jaa," sa jag, tittar på honom extra mycket. "Självklart är du det."

Sen drog han iväg. Inte på en Nimbus 2000, men i en Peugeot 206 (OMG! Peugeout äger!).

Men det var fortfarande magiskt.

LYCKOST!!

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments